Прокуратура повідомила про підозру власниці еротичних салонів у Львові

34-річна жінка пропонувала 2 тис. доларів щомісячного хабаря службовій особі

У Львові повідомили про підозру 34-річній власниці двох еротичних салонів. Вона пропонувала хабар службовій особі, щоб її салони могли безперешкодно функціонувати, повідомила Львівська обласна прокуратура, 22 липня.

Дві тисячі доларів щомісячно

За даними слідства, власниця салонів пропонувала правоохоронцю щомісячно платити 2 тис. доларів. Вона пропонувала неправомірну вигоду виконувачу обов’язків начальника одного з управлінь Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Жінка хотіла забезпечити сприяння своїм салонам у безперешкодному функціонуванні. Зокрема, непритягнення винних осіб до відповідальності, попередження про оперативні заходи правоохоронців про викриття цієї протиправної діяльності. А також надання консультацій з приводу уникнення кримінальної відповідальності за діяльність “масажних” салонів” — йдеться у повідомленні прокуратури.

Власниці салоні повідомили про підозру за статтею про пропозицію неправомірної вигоди службовій особі. Слідчі дії тривають. Встановлюються всі причетні особи.