У Львові пʼяний 18-річний водій скоїв ДТП та спробував вдати з себе пасажира

Він уже був позбавлений прав за водіння в нетверезому стані

У Львові, на вул. Городоцькій, 18-річний водій у нетверезому стані вʼїхав в огорожу і намагався видати себе за пасажира автомобіля. Водій Škoda Octavia відмовився від тесту на вміст алкоголю в організмі, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області, 22 липня.

Їздив без водійського посвідчення

ДТП обійшлась без потерпілих. Патрульні на місці аварії побачили автівку, яка в'їхала в огорожу і збила смітник. “Біля автомобіля стояв 18-річний чоловік, який стверджував, що він був пасажиром згаданого транспортного засобу, а за кермом була його дівчина. Її на місці автопригоди на момент спілкування не було” ,— йдеться у повідомленні правоохоронців.

Очевидиця ДТП пояснила патрульним, що бачила як 18-річний молодик вийшов з-за керма і пересів на місце пасажира. За кілька хвилин прийшла його дівчина, яка плуталася в поясненнях. Правоохоронці встановили, що водій Škoda Octavia уже позбавлений водійського посвідчення за нетверезу їзду

За скоєну ДТП на винуватця склали два протоколи: за керування транспортним засобом в стані спʼяніння вдруге впродовж року та за повторне керування транспортним засобом бувши позбавленим водійських прав.