У 4-й поліклініці Львова зроблять капітальний ремонт відділення за 17 млн грн

У лікарні відремонтують приміщення восьмого поверху відділення променевої діагностики та центру здоров’я жінки

У п’ятницю, 19 липня, 4-та міська поліклініка Львова уклала договір на понад 17 млн грн із підрядником про капітальний ремонт одного з відділень. Йдеться про приміщення восьмого поверху променевої діагностики та центру здоров’я жінки.

Гарантія якості виконаних робіт 10 років

Як зазначено у договорі, виконавцем ремонтних робіт у поліклініці на проспекті Червоної Калини, 68, буде ПП “Форміка I К”. Підприємство за 17,2 млн грн має зробити капітальний ремонт восьмого поверху до 31 грудня 2025 року. Гарантія якості виконаних робіт згідно з договором — 10 років.

Будівельні роботи, включно з податками, вартуватимуть понад 16 млн грн, а устаткування, меблі та інвентар разом з податками — 1,2 млн грн. За 2024 рік підрядник отримає 10 млн грн, а наступного року — решту 7,2 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство “Форміка I К” заснував 16 років тому Віктор Трубін. Зареєстрована компанія у селі Малечковичі, що в Пустомитівському районі. Основним видом діяльності “Форміка I К” є будівництво, але окрім цього підприємство виготовляє меблі для офісів та магазинів та займається гуртовою торгівлею деревиною, будматеріалам та санітарно-технічним обладнанням.

Нагадаємо, 19 липня договір про капітальний ремонт уклала Львівська обласна психіатрична лікарня. За 40 млн грн ТОВ “Вельт Кепітал” має відремонтувати головний корпус лікарні та облаштувати прилеглу територію.