Маркевич залишив посаду головного тренера ФК “Карпати” — офіційна заява клубу

Мирон Маркевич та футбольний клуб досягли взаємної згоди про припинення співпраці

Мирон Маркевич залишив посаду головного тренера ФК “Карпати”. Повідомлення про це з’явилося 18 липня на офіційній сторінці клубу.

Мирон Маркевич очолив клуб у червні 2023 року. “У минулому сезоні тренер виконав поставлене завдання – вивів команду до Прем'єр-ліги”, — йдеться у повідомленні. Під керівництвом Маркевича "Карпати" провели 28 матчів, у яких здобули 20 перемог, п’ять разів зіграли внічию і тричі поступилися. “Мирон Маркевич побажав успіху “Карпатам” у новому сезоні та подякував клубу, футболістам і тренерам, які йому допомагали”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні, 17 липня, спортивний журналіст Ігор Бурбас повідомив про те, що Мирон Маркевич пішов у відставку і назвав причини цього рішення. “Причиною рішення фахівця стали обставини, якими його підштовхували до відходу. Це недостатня комплектація першої команди і приїзд нового тренерського штабу на чолі із Владиславом Лупашком у команду U-19. Саме екстренера ФК “Інгулець” чутки давно вже відправляють на заміну Маркевичу”, — зазначив Ігор Бурбас