Львівська поліція викрила трьох злочинців на постачанні метадону у тюрму

Один зі зловмисників уже відбуває покарання у виправному закладі

У Львові викрили незаконну схему постачання наркотиків у місця позбавлення волі. Правоохоронці затримали двох чоловіків і жінку, які причетні до схеми. Про це 18 липня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Постачали метадон

За даними поліції, постачання наркотиків налагодили двоє чоловіків віком 54 і 49 років, а також 58-річна жінка. Один з чоловіків уже відбуває покарання у місцях позбавлення волі і саме через нього метадон потрапляв у тюрму. Кожен з учасників мав чітко розподілену роль та обовʼязки.

Правоохоронці задокументували кілька фактів постачання та збуту наркотичних засобів. Проводились санкціоновані обшуки, під час яких виявлені та вилучені: нарковмісні таблетки, канабіс, засоби для фасування, засоби зв’язку, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр” — йдеться у повідомленні поліції.

Фото: Національна поліція

Двом учасникам злочинної групи повідомили про підозру у злочині. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним — позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. Суд незабаром обере зловмисникам запобіжні заходи.