Внаслідок важкої аварії з маршруткою перекритий рух на Сихів

Внаслідок ДТП обірвалася електромережа, а дев’ятеро пасажирів маршрутки госпіталізовані

У четвер вранці, 18 липня, у Львові на проспекті Червоної Калини маршрутка №41 зіткнулась з двома легковими авто. Внаслідок аварії маршрутка зіткнулася із стовпом, а один із автомобілів перекинуло на дах. Спершу міська рада повідомила про двох постраждалих у ДТП, однак згодом у лікарні уточнили, що до них доставили вісім постраждалих. Згодом поліція повідомила, що насправді постраждали 9 людей. Станом на 10:50 рух на Сихів перекритий, також обірвалася електромережа. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівської області.

Через ДТП не курсуватиме 24 тролейбус

Як повідомили у поліції, близько 10 год на проспекті Червоної Калини зіткнулися міська маршрутка №41 з автомобілями Skoda та BMW. Як видно з опублікованих в мережі фото, автомобіль Skoda внаслідок аварії перевернувся на дах.

“Автобус зніс опору. 24 тролейбус тимчасово не курсуватиме,” — додали у Львівській міськраді. Наразі на місці працюють правоохоронці та встановлюють усі обставини події. Як зазначили у міськраді, двох пасажирів доправили до лікарні. “Рух в напрямку Сихова перекритий. Внаслідок ДТП є обрив електромережі,” — зазначили у патрульній поліції.

Оновлення. Як повідомили LVIV.MEDIA у лікарні Святого Луки, внаслідок ДТП до них госпіталізували вісім людей. “Постраждалі отримали забої м’яких тканин, тулуба та кінцівок. У двох пацієнтів — струс мозку. У найважчому стані — чоловік 60 років. У нього відкрита черепно-мозкова травма. Зараз його стабілізують в операційній. Інших постраждалих медики продовжують дообстежувати,” — зазначили у пресслужбі лікарні.

Згодом у поліції повідомили, що у аварії постраждали дев’ятеро людей. Крім того зазначили, що 64-річному водію маршрутки стало зле під час руху, тож він втратив керування. “Некерований автобус зіштовхнувся з легковиками КІА та Skoda, які рухались в попутному напрямку. Відтак Skoda перекинулась, а далі – зіштовхнулась з автомобілем BMW, водійка якого зупинилась перед пішохідним переходом. Після цього, автобус продовжив рух та виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на електроопору,” — розповіли про обставини аварії у поліції Львівщини. Станом на 13:22 поліція ще працює на місці аварії.

Фото: ГУНП
Фото: ГУНП
Фото: ГУНП
Фото: ГУНП

До слова, маршрут №41 належить ТОВ “Фіакр-Львів”. LVIV.MEDIA намагався зв’язатися з компанією, проте номер компанії вказаний на сторінці аналітичної системи YouControl та Львівської міськради не є дійсним.

Нагадаємо, напередодні на Львівщині трапилась смертельна ДТП, де рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою. Загинув водій вантажівки і троє пасажирів автобуса, ще семеро людей постраждали..