• Головна
  • Новини Львова
  • Неповнолітній львів’янин жбурнув йогурт у портрет загиблого воїна і намалював фашистську символіку

Неповнолітній львів’янин жбурнув йогурт у портрет загиблого воїна і намалював фашистську символіку

Суд визнав матір неповнолітнього хлопця винною в ухиленні від батьківських обов’язків, але обмежився усним попередженням

У Львові судили жінку, чий неповнолітній син вимастив йогуртом портрет загиблого воїна і намалював на ньому фашистську символіку. Сихівський суд визнав матір хлопця винною в ухиленні від батьківських обов’язків, але обмежився усним попередженням. Про це йдеться у постанові, оприлюдненій 15 липня у Єдиному державному реєстрі.

Матір провела з сином виховну бесіду

Як зазначили у постанові, випадок трапився 24 квітня цього року ввечері у магазині “Продукти”, що на проспекті Червоної Калини, 126-а. Неповнолітній син Софії Л., “кинув йогуртом в стакані об стіну, … на якій був недомальований портрет полеглого воїна та намалював фашистську символіку”. У суді мати визнала свою провину та зазначила, що провела з сином виховну бесіду. Запевнила, що подібне не повториться, просила суворо не карати.

Суддя Дмитро Теслюк визнав Софію Л. винною в ухиленні від батьківських обов’язків та обмежився усним попередженням. Крім цього, порушниця має сплатити 605 грн 60 коп. судового збору. Постанову можна оскаржити протягом 10 днів з дня проголошення.

Нагадаємо, матір із Самбора судили, за те, що її діти вирвали сусідам сорок кущів картоплі. Крім цього, раніше судили матір, дочка якої прийшла пʼяною до школи.