П’яний львів’янин головою пошкодив карету швидкої допомоги і отримав штраф

Фото: LVIV.MEDIA

За дрібне хуліганство чоловік має сплатити 119 грн штрафу

Залізничний районний виніс постанову львів’янину, який облаяв поліцейських і медиків та головою пошкодив карету швидкої допомоги. Порушник має сплатити штраф. Постанову оприлюднили у понеділок, 15 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Порушник сам викликав швидку

Згідно з матеріалами справи, випадок стався 6 квітня цього року поблизу будинку 12-б на вул. О. Степанівни у Львові. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння і, за його словами, через напад агресії сам викликав швидку. Разом із медиками приїхала і поліція.

“Перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп`яніння, … вчинив дрібне хуліганство, а саме висловлювався нецензурною лексикою в адресу працівників поліції та працівників ШМД 106 бригади в присутності інших громадян, а також головою наносив удари по вікну карети ШМД 106 бригади, чим порушив громадський порядок і спокій громадян,” — йдеться у постанові суду. Порушник розкаявся у вчиненому, пояснивши що, медики “усвідомлюючи його стан, спровокували його і він дійсно вдарився головою об вікно карети екстреної медичної допомоги”.

Суддя Іванюк Іванна визнала Степана Г. винним у дрібному хуліганстві і призначила штраф — 119 грн. Також порушник має сплатити 605 грн 60 коп. судового збору. Постанову ще можна оскаржити протягом 10 днів.