Напад на патрульних у Винниках: 32-річному зловмиснику повідомили про підозру

Зловмисник перешкоджав слідчим діям і завдав ушкоджень двом правоохоронцям

У Львові правоохоронці повідомили про підозру 32-річному зловмиснику, який побив патрульних поліцейських. Чоловік напав на патрульних під час проведення слідчих дій, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 15 липня.

Чоловік напав на поліцейських у Винниках

Побиття трапилось 10 липня, близько 21:30, у Винниках, ймовірно на території місцевої тютюнової фабрики. “До поліції надійшло повідомлення від оперативників Бюро економічної безпеки про те, що на вул. Шевченка невідомі перешкоджають проведенню слідчих дій. Для забезпечення публічного порядку за вказаною адресою негайно прибули патрульні. Під час виконання службових обов’язків на правоохоронців напав невідомий чоловік, завдавши двом з них тілесних ушкоджень” — йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження патрульним поліцейським завдав 32-річний житель Винників. За скоєне підозрюваному, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за статтею про погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Досудове розслідування триває і невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, 12 липня ввечері, у Винниках 50 невідомих осіб теж напали на слідчих БЕБ та патрульних під час слідчих дій на території місцевої тютюнової фабрики. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом насильства над працівниками правоохоронного органу