Пожежі та знеструмлення: у Львові ліквідовують наслідки грози

Гроза пошкодила електромережу, також попадали гілки й одне дерево

Внаслідок грози, яка пройшла у Львові в ніч з 14 на 15 липня, зазнала ушкоджень частина енергетичної інфраструктури. Також вітер повалив гілки в декількох районах міста і одне дерево. Про це 15 липня повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Ліквідація наслідків

Через влучання блискавки декілька енергетичних обʼєктів зазнали ушкоджень та загорілись. “Фахівці “Львівобленерго” працюють над відновленням електропостачання мешканцям приватного сектору на вул. Кобилиці, де вчора закоротило провід, а також відновлюють електропостачання мешканцям Рудно і у Рясне-Руське, які частково залишились без електрики через влучання блискавки”, — йдеться в повідомленні міської ради. Також від влучання блискавки у невеликій закинутій будівлі на межі міста, на вул. Трускавецькій, трапилась пожежа.

Також сильний вітер повалив невеликі гілки і одне дерево. “Падіння зафіксували за такими адресами: вул. В. Великого, вул. Дніпровська, вул. Річицька та вул. Стрийська. Також на вул. Тютюнників впало дерево, яке комунальники уже розкряжували, тож проїзд повністю забезпечено” — зазначила пресслужба ЛМР.