У Львові на Персенківці збудують багатофункційний комплекс

У споруді буде великий дворівневий паркінг на 750 паркомісць

У Львові на Персенківці збудують комплекс багатофункційних будівель. Дозвіл на їх зведення отримали Львівський завод будівельних виробів та ТОВ «Смартпробуд». Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев 12 липня під час засідання виконкому Львівської міської ради.

У комплексі будуть офіси, об’єкти культурного призначення, побутового обслуговування населення та дитсадок короткотривалого перебування. Також в комплексі передбачено великий дворівневий паркінг на 750 паркомісць, який виконуватиме “перехоплюючу” роль. Тож люди, які заїжджають з вулиці Стрийської, зможуть залишити тут автівку і рухатися далі громадським транспортом.

«Ми отримали гарантійний лист про те, що підприємці планують забезпечити наявність медичних, освітніх, культурних, спортивних та соціально-побутових функцій, які забезпечить потреби даного комплексу та якими зможуть скористатись інші мешканці району та працівники підприємств», – зазначив Антон Коломєйцев.

В майбутньому поруч плану.nm будівництво офісних будівель з іншого боку вулиці Персенківка, а також відновлення промислових об’єктів на прилеглих ділянках. Буде також сформовано громадські простори, вулиці та площі, запевнив головний архітектор міста.