• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’янин легалізував понад пів мільйона гривень за допомогою фальшивих паспортів

Львів’янин легалізував понад пів мільйона гривень за допомогою фальшивих паспортів

Чоловік користувався підробленими паспортами, виданими на іншу людину

Детективи БЕБ у Львівській області повідомили про підозру львів’янину, який використав підроблені документи для відкриття рахунків у банку. Чоловік надав фальшиві паспорти — громадянина України зразка 1994 року та закордонний паспорт з анкетними даними іншої особи. Про це 12 липня повідомили у Бюро економічної безпеки.

“Мешканець Львівщини використав підроблені документи громадянина України для державної реєстрації фізичної особи - підприємця та відкриття рахунків у банківських установах й незаконного доступу до них. Надаючи послуги з ремонту обладнання підозрюваний одержав та легалізував понад півмільйона гривень”, — йдеться у повідомленні.

Гроші в сейфі львів’янина

Чоловіку повідомили про підозру у підробленні документів, незаконних діях з цими документами та легалізації майна. Підозрюваному обрали запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Золочівщині судитимуть 33-річного ексголову сільради за підробку заповіту. Зловмисник підробив заповіт померлої пенсіонерки, щоб привласнити її землю.