• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові на один день декілька тролейбусів змінять маршрут через ремонт дороги: схеми

У Львові на один день декілька тролейбусів змінять маршрут через ремонт дороги: схеми

Тролейбуси №22, 23 та 25 курсуватимуть за скороченими маршрутами

У Львові в п’ятницю, 12 липня, проводитимуть ремонт дороги на проспекті Вернадського біля Автовокзалу. Через це тимчасово зміниться рух деяких тролейбусів. Про це 11 липня повідомили у Львівській міській раді.

Маршрутки курсуватимуть без змін

Ремонт дорожнього покриття проводитимуть на проспекті Вернадського в районі Автовокзалу. У зв’язку з цим тролейбуси № 22,23 та 25 не їхатимуть до Автовокзалу, частково змінять маршрути. Міські автобуси № 3а, 9, 10, 25 та 40, які заїжджають на цю локацію, курсуватимуть без змін, але зупинятимуться перед поворотом на територію вокзалу.

Тролейбуси №22 курсуватимуть за скороченим маршрутом — від  Університету до ТРЦ “Victoria Gardens” та в зворотному напрямку.

Схема руху тролейбуса №22

Тролейбуси №23 їхатимуть з вул. Ряшівської до перехрестя проспектів Івана Павла ІІ та Червоної Калини та в зворотному напрямі. До зупинки “Боднарівка” тролейбуси їхатимуть за своїм звичним маршрутом, далі —  по просп. Івана Павла ІІ до просп. Червоної Калини (зупинка “Хуторівка”) та у зворотному напрямку.

Схема руху тролейбуса №23

Тролейбуси №25 курсуватимуть з вул. Шота Руставелі також до перехрестя проспектів Івана Павла ІІ та Червоної Калини (зупинка “Хуторівка”) та в зворотному напрямі.

Схема руху тролейбуса №25

ЛКП "Львівелектротранс" просить пасажирів враховувати ці зміни при плануванні поїздок. Для зручності можна користуватися розкладами руху та онлайн-відстеженням транспорту на офіційному сайті підприємства.