Ще шість світлофорів у Львові працюватимуть під час вимкнення світла

Загалом 35 світлофорних об'єктів у місті обладнали автономним живленням

У Львові збільшили кількість світлофорів, які працюватимуть під час відключень світла. Тепер 35 світлофорних об'єктів у місті мають альтернативне джерело живлення. Про це 10 липня повідомили у “Львівавтодорі”.

Згідно з новим переліком кількість світлофорів, які можуть працювати під час відключення світла, збільшилася з 29 до 35. З них 22 світлофори підключили до альтернативних джерел живлення — генераторів та інверторів, які надав місцевий бізнес та підприємства. А ще 13 світлофорів обладнали спеціальними безперебійними блоками живлення.

Нові світлофори, які додали до списку:

  • вул. Стрийська – вул. Володимира Великого
  • вул. Городоцька, 173 (ТЦ "Скриня")
  • вул. Хмельницького – вул. Опришківська
  • вул. Личаківська – вул. Черемшини
  • вул. Личаківська – вул. Мучна
  • вул. Личаківська – вул. Мечникова

Раніше LVIV.MEDIA опублікували перелік світлофорів у Львові, які працюють під час вимкнення світла — таки було 29 об’єктів. Нагадаємо, що підключати до світлофорів автономне енергоживлення львівська влада розпочала лише після трагедії 19 червня на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Городоцькій. Тоді 11-річний хлопчик загинув під колесами автобуса. Згодом виявилося, що світлофори на цьому перехресті отримували живлення від генератора сусіднього підприємства. У цього підприємства змінилась група відключення, тож у час, коли світлофори були відімкнені, працівники мали світло і не запускали свій генератор.