Львівські правоохоронці встановлюють особу загиблого від вибуху чоловіка

Чоловік віком приблизно 30 років загинув миттєво, ймовірно від детонації гранати

У середу, 10 липня, у Львові перехожі посеред вулиці виявили тіло чоловіка, який ймовірно загинув від вибуху гранати. Нещасний випадок стався на вулиці Пасічній, біля будинку №98. Інформацію підтвердили джерела LVIV.MEDIA у поліції.

Вранці, близько 06:15 перехожі виявили тіло чоловіка, віком приблизно 30 років. У нього помітні травми — роздроблена рука та понівечене обличчя. Ймовірно чоловік загинув від вибуху гранати.

Після публікації LVIV.MEDIA, близько 13:30, поліція повідомила що особа загиблого вже встановлена. Загиблий — 34-річний львів’янин. Попередньо, вибухнула граната. “На тілі були виявлені численні осколкові поранення. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав внаслідок вибуху гранати, ймовірно, Ф-1”, — уточнили правоохоронці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою«самогубство) Кримінального кодексу України та за статтею про незаконне поводження зі зброєю. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події та походження боєприпасу. Призначено експертизи.

Нагадаємо, у травні в Бориславі 25-річний чоловік внаслідок вибуху гранати. Нещасний випадок стався посеред дня на вулиці у центрі міста. Від вибуху чоловікові відірвало частини тіла.