Керівники п’яти басейнів Львова не дозволили перевірити в них якість води

Таке обстеження проводилося вже втретє з початку літа

Керівники трьох спортивних центрів Львова, в яких загалом розташовані п’ять басейнів, не дозволили перевірити у них якість води. Йдеться про три басейни у «Sport Life», «Дельфін» та в Аквапарк «Пляж». Про це 9 липня поінформувала Львівська міська рада.

Загалом 2 липня експерти відібрали п’ять проб води — у басейнах Палацу спорту «Динамо», фітнес-комплексу «Uniforce», оздоровчого центру «Три стихії» (басейни 25 м та 50 м), а також у басейні закритого типу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (СКА).

Досліджували воду за 11 показниками: водневий показник pH, залізо, азот амонійний та аміак, нітрати, нітрити, хлориди, загальна твердість, сухий залишок, залишковий хлор, запах та температура. У відібраних пробах перевищень граничнодопустимих концентрацій не виявили.

Експертизу проводили фахівці хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління». За повідомленням пресслужби ЛМР, воду у львівських басейнах у Львові обстежили вже втретє з початку літа, а загалом таку експертизу проводять що два тижні.