Протягом чотирьох днів Міноборони відбиратиме у Львові майбутніх операторів БПЛА

Організатори запевнили, що рекрути потраплять лише в обрані підрозділи

У Львові розпочинається спільний проєкт Міністерства оборони та Сухопутних військ ЗСУ з відбору операторів БПЛА. Про це 9 липня повідомило військове міністерство.

З 16 липня у Львові в центрі рекрутингу української армії реалізовуватимуть ініціативу Міністерства оборони України та Сухопутних військ ЗСУ з пошуку операторів бойових БПЛА. Рекрутингова група Drone Force запрошує всіх охочих пройти відбір на симуляторі БПЛА, отримати інформацію про службу та рекрутуватися на посаду оператора дронів.

Спільний проєкт Міноборони і Сухопутних військ

«Всі етапи долучення до Сухопутних військ закладені в єдиний проєкт. Людина отримує спеціалізовану військово-облікову спеціальність і гарантовано потрапляє в обраний підрозділ», – пояснив начальник управління безпілотних систем Сухопутних військ ЗСУ Олексій Чорномаз.

Проєкт триватиме з 16 по 19 липня. Тестування проводитиметься за адресою: вул. Костя Левицького, 67, з 9:00 до 18:00 (вівторок-четвер та з 9:00 до 16:00 в п’ятницю. Надалі проєкт охопить й інші міста.

«Запрошуємо всіх зробити свій свідомий вибір. Ми супроводжуватимемо вас на всіх етапах долучення до війська», – додав Уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.