У Львові демонтують ще 10 кіосків — більшість біля Нового ЦУМу

Виконком Львівської міськради наказав знести сім незаконних кіосків на вул. Володимира Великого, та ще три у інших районах

У вівторок, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж ще 10 тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у Львові. Йдеться про сім кіосків біля Нового ЦУМу та ще три у різних районах міста.

Сім кіосків біля Нового ЦУМу підлягають знесенню

Чотири кіоски, які мають знести, встановлені на вул. Володимира Великого, 59В – вул. Княгині Ольги, 106. Йдеться про МАФи біля зупинки громадського транспорту поруч із ринком “Княжий”, який розташований біля Нового ЦУМу. У березні цього року тут демонтували кіоск, їжею з якого в липні 2023 року отруїлося шестеро львів’ян. Ще три незаконні МАФи повинні демонтувати неподалік входу у Новий ЦУМ на вул. Володимира Великого.

Крім цього, виконком міськради наказав демонтувати ще три кіоски. Один з них на вул. Пулюя, 11, у цьому здійснював підприємницьку діяльність Олег Явора. Ще один МАФ на вул.Єфремова 33-35, де працювало ПП “Урожай”. А також, Алла Трибушна повинна знести незаконний кіоск на вул.Лазаренка 6-А.

Власникам надано 20 днів на добровільний демонтаж

Згідно з рішенням виконкому, власники МАФів повинні їх демонтувати протягом 20 календарних днів. Якщо підприємці не демонтують кіоски добровільно, то Адміністративно-технічне управління міськради спільно з Франківською районною адміністрацією повинні знести їх протягом двох місяців.

Нагадаємо, у квітні цього року біля Нового ЦУМу вже демонтували чотири кіоски.