Біля головного вокзалу Львова запрацював Центр туристичної інформації

У центрі надають інформації для туристів та оформляють персоналізовані Леокарт

У Львові відкрився новий Центр туристичної інформації, розташований на площі Двірцевій біля головного залізничного вокзалу. У ньому розташували пункт, де можна оформити та придбати ЛеоКарт. Про це 21 червня повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Новий пункт працюватиме без вихідних з 9:00 до 19:00

У центрі можна отримати інформацію про те, як дістатися до центру міста, які актуальні події відбуваються у Львові, доступні послуги для військових, можливості отримати волонтерську допомогу, а також про центри підтримки та місця тимчасового проживання для вимушено переміщених осіб.

Крім цього, тут облаштували пункт оформлення та продажу персоналізованої ЛеоКарт — транспортної картки Львова, її можна оформити за 10-15 хвилин. Учасники бойових дій можуть оформити картку позачергово і без попереднього запису. Для інших категорій громадян є можливість записатися заздалегідь за номером гарячої лінії або прийти в живу чергу.

“Для учасників бойових дій ми зробили можливість без попереднього запису, за 10-15 хвилин отримати ЛеоКарт. Інші категорії мешканців також можуть тут оформити ЛеоКарт. Пункт працює також з 9.00 до 19.00 сім днів на тиждень. Тож відтепер люди, які не встигають оформити картки в інших наших пунктах в робочі дні, можуть зробити це тут і у вихідний день”, — пояснив керівник ЛКП “Львівавтодор” Микола Власюк.

Також у центрі можна придбати загальну ЛеоКарт, яка дозволяє їздити в громадському транспорті за найнижчим тарифом — 13 гривень за поїздку, та одразу поповнити її баланс.

Усі пільговики, які прибувають на Головний залізничний вокзал, зможуть оформити пільгову ЛеоКарт для того, щоб безплатно їздити у львівських автобусах, трамваях та тролейбусах. Для цього потрібно лише прикладати свою ЛеоКарт до валідатора при вході в транспорт.