• Головна
  • Новини Львова
  • У Сокільниках розстріляли кримінального авторитета “Джоніка”: поліція розшукує нападників

У Сокільниках розстріляли кримінального авторитета “Джоніка”: поліція розшукує нападників

Правоохоронці оголосили по області план “перехоплення”

У середу, 12 червня, у Сокільниках невідомі розстріляли з вогнепальної зброї авто кримінального авторитета. З власних джерел у правоохоронних органах LVIV.MEDIA відомо, що йдеться про авторитета грузинської національності Джоні Балога (на прізвисько “Джонік”). Як розповіли у поліції, чоловік вижив, його госпіталізували у важкому стані.

Замах на Джоні Балога

Напад стався посеред вулиці, близько 11:00. Як відомо журналістам, у чоловіка стріляли, коли він був за кермом автомобіля BMW X6. Це авто зареєстроване на юридичну особу — ТОВ “Арія Моторс”, яке є дилером BMW у Львові. У компанії підтвердили, що вони знають про цей випадок і з’ясовують хто користувався цим авто сьогодні.

Фото з місця злочину

Зараз поліція оголосила план перехоплення по області та розшукує нападників.

Як розповіли LVIV.MEDIA у пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги, чоловіка віком близько 30 років госпіталізували у важкому стані. Він перебуває без свідомості із пораненням лівої частини грудної клітки.

За даними аналітичної системи YouControl Джоні Балог є фізичною особою підприємцем, він надає в оренду нерухоме майно, а також займається гуртовою торгівлею м’ясом. Джоні Балог — грузин, проте у 2022 році отримав українське громадянство. Також Джоні Балог є співзасновником ГО “Розвиток громадянського суспільства”.