У Львові тимчасово не працюють паркомати

Паркомати перестали працювати через відсутність зв’язку із сервером у Києві

 У Львові паркомати призупинили роботу на майданчиках "ЛеоПарковки" через збій системи. Про це повідомили у понеділок, 10 червня, у Львівській міській раді. “ЛеоПарковка” — це зони паркування, якими оперує львівське комунальне підприємство “Львівавтодор”. У Львові під цим брендом діють понад 105 комунальних майданчиків для платного паркування.

Оплатити паркування потрібно в інший спосіб

Як повідомили у Львівавтодорі, причиною тимчасової зупинки стала відсутність зв'язку із сервером у Києві, через що система не отримує дані про оплату. Натомість водії можуть сплатити за паркування іншими способами:

  • Готівкою через найближчий термінал EasyPay, адреси яких вказані на інформаційних табличках біля майданчиків.
  • Безготівкова оплата доступна через веб-сторінки EasyPay та UNIP після сканування QR-коду на інфощиті. Окрім того, розрахунок можна провести безпосередньо через мобільні застосунки EasyPay, Приват24 та UNIP.

У Львівавтодорі наголосили, що збій роботи паркоматів не звільняє від обов'язкової сплати за користування міськими паркувальними майданчиками. Комунальники працюють над відновленням зв'язку з сервером для якнайшвидшого запуску паркоматів у звичайному режимі.