У Львові 21-річна дівчина розбила скло в шести автомобілях

Поліцейський затримав зловмисницю по гарячих слідах

В суботу, 8 червня, приблизно о 4:00, у Львові затримали 21-річну дівчину, яка розбила скло в шести автівках. Її, у позаробочий час, затримав інспектор з відділу звʼязків із громадськістю, який з власної квартири почув про крики на вулиці і пішов шукати винуватицю інциденту. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції.

Шість пошкоджених автівок

За інформацією правоохоронців, інцидент відбувся на вул. Якова Головацького. Очевидці понівечення автомобілів описали людину, яка це зробила, і вказали напрямок куди вона попрямувала. “Поліцейський побіг шукати згадану особу. На одній із сусідніх вулиць він виявив 21-річну дівчину схожу за описами. Під час затримання, вона зізналась у скоєному”, — йдеться в повідомлення Патрульної поліції. Власники автівок Ford, ВАЗ, Peugeot, Volkswagen, Renault та Fiat уже написали заяви. До слова, про мотиви злочину правоохоронці не повідомили.

Розбите скло у Renault
Розбите скло у ВАЗ

Нагадаємо, нещодавно у Львові вантажівка на смерть збила літню жінку на вул. Липинського. Жінка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду жінка загинула на місці.