Підприємець зі Львова виготовив баггі та передав його на фронт

Підприємець Тарас Крайник отримав 300 тисяч гривень у ваучерній програмі і на ці гроші виготовив машину для ЗСУ

Львівський підприємець Тарас Крайник виготовив баггі та передав його на фронт. Створити авто вартувало 300 тисяч гривень, які підприємець отримав у програмі ваучерної підтримки подвійного призначення Львівської міськради. Про це повідомила у середу, 29 травня, у ЛМР.

Баггі для ЗСУ

Авто “Мамай” передали спецпідрозділу Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Машину військовослужбовцям служитиме для бойових завдань.

Фото: ЛМР

Як зазначила директорка департаменту економічного розвитку міста Інна Свистун, для малих та середніх підприємців у міськраді Львова є 13 ваучерів: “Серед них є підтримка ветеранського бізнесу та членів родин захисників, а також підтримка проєктів подвійного призначення, які вже сьогодні можуть допомагати нашим воїнам виборювати перемогу. Безсумнівно підтримка Збройних сил України є головною для нас сьогодні. Відтак цьогоріч місто заклало в бюджеті 1 мільярд гривень для закупівлі обладнання та засобів для війська”.

Програма на допомогу ветеранам

До слова, у Львові з 2023 року діє ваучерна програма підтримки ветеранів та їхніх рідних. Відтоді провели три конкурси, а за результатами останнього 53 ветерани змогли скористатися допомогою на розвиток бізнесу. У 2023 році ветерани загалом отримали 7,4 млн грн, а цьогоріч вже понад 15 млн грн.