Фонд Козицького на аукціоні зібрав 4 млн грн на FPV дрони та медичне обладнання

На аукціоні представили твори українських класиків ХХ століття та сучасних митців

У Києві, 23 травня благодійний Фонд Козицького “Ми і світ” організував аукціон, на якому вдалося зібрати 4 млн грн на FPV дрони та медичне обладнання. На аукціоні вдалося реалізували 24 твори сучасного мистецтва та творів XX століття.

Аукціон “Град” відбувся в Будинку Митрополита Національного заповідника “Софія Київська”. Загалом представили 41 мистецький твір, з яких поціновувачі придбали 24. Серед лотів: сучасні твори, які створили українські митці з початком повномасштабного вторгнення та твори українських класиків ХХ століття.

Один із лотів, які були представлені на аукціоні
Гості заходу

Загалом на події вдалося зібрати близько 4 млн грн, за які закуплять FPV дрони, а також медичне обладнання для Військової частини А4615.

Ведучими заходу були Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Подію організували Фонд Козицького спільно із Палатою Архітекторів “Крила Архітекторів”.

Ведучі аукціону Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Нагадаємо, Благодійний фонд Козицького в час весняного страсного місяця влаштував кількадесят майстеркласів з писанкарства у двадцятьох трьох громадах Львівщини. Писати писанки вчилися діти загиблих, безвісти пропалих та полонених героїв, матері, сини яких віддали за батьківщину, військові, що реабілітуються у центрі Superhumans, прикордонники, які лікуються у військовому госпіталі та майбутні матері у Перинатальному центрі.