Майже за 20 млн грн міська рада продала землю у промзоні “Сигнівка”

Загальна площа земельної ділянки, розташованої на вул. Данила Апостола — понад 2 га

У вівторок, 28 травня, на онлайн аукціоні ТОВ “Металворкшоп” придбало 2 га комунальної землі на вул. Данила Апостола, у промзоні “Сигнівка”. Місто продало ділянку за 19 млн 548 тис. грн Про це йдеться на платформі Prozorro.

Деталі про аукціон

Продавало ділянку управління земельних ресурсів Львівської міської ради. Впродовж місяця на аукціон з продажу землі несільськогосподарського призначення подався лише один учасник. Він і став переможцем. Згідно з аналітичною онлайн-системою YouControl, ТОВ “Металворкшоп” зареєстроване в листопаді 2013 року. Основний вид діяльності компанії — надання послуг з металообробки. Власником підприємства є Максим Андрущишин.

Землю, яку придбало підприємство — несільськогосподарського призначення площею 2,0532 га і відноситься до категорії земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення.

Розташування земельної ділянки з сайту Prozorro.Продажі

До слова, промислова зона “Сигнівка” — головна промислова зона Львівської територіальної громади, яка розташована у західній околиці міста. Зону утворено у 2018 році. Розташована в межах однойменного мікрорайону поблизу вул. Північної і Данила Апостола та лісопарку “Білогороща”.