Двадцять рятувальників загасили масштабну пожежу в будинку на Сихові

Повідомлення про займання до чергової служби ДСНС надійшло о 15:40

У Львові на вулиці Бережанській виникла масштабна пожежа у житловому будинку. На місце виїхали 20 рятувальників. Про це LVIV.MEDIA повідомив начальник відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

За його словами, повідомлення про займання приватного житлового будинку у Сихівському районі Львова до чергової служби ДСНС надійшло о 15:40. На виклик вирушили чотири пожежні автомобілі та 20 рятувальників.

Пожежа будинку на вулиці Бережанській
Пожежа будинку на вулиці Бережанській
Пожежа будинку на вулиці Бережанській
Пожежа будинку на вулиці Бережанській

Пізніше Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомило подробиці порятунку будинку на Бережанській. На момент прибуття вогнеборців, будівля була охоплена вогнем. Складність гасіння полягала в тому, що вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями. О 16:39 пожежу ліквідували. Вогонь знищив прибудову, вікна та двері, речі домашнього вжитку, пошкодив перекриття житлового будинку та облицювання стін та стелі. 68-річний господар будівлі отримав травми, але від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що 17 травня у Львові на вулиці Софії Яблонської загорілося побутове сміття. Вогонь перекинувся на дерева поблизу. Рятувальники оперативно загасили пожежу.