Напад на відомого блогера у Львові: поліція встановила особу зловмисника

21-річний львівʼянин у центрі Львова забризкав перцевим балончиком блогера Ніколаса Карму

У Львові поліцейські встановили особу хлопця, який забризкав перцевим балончиком очі відомому львівському блогеру Ніколасу Кармі. Зловмисником виявився 21-річний львівʼянин. Про це 19 травня повідомили на сторінці поліції у Facebook.

Особу встановили завдяки системі “Безпечна Львівщина”

За інформацією правоохоронців, особу нападника встановили завдяки камерам відеоспостереження. “Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний львів’янин” — йдеться в повідомленні поліції.

До слова, інцидент трапився у суботу, 18 травня. Коли блогер Микола Бучак, більш відомий під псевдонімом Ніколас Карма, знімав відео у центрі Львова, до нього підійшли два хлопці. Після нетривалого діалогу, один з молодиків забризкав очі блогеру перцевим балончиком і втік.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання — штраф або громадські чи виправні роботи на строк до одного року. Досудове розслідування триває.