У Львові на марафоні “Не зупиняйся!” зібрали 2 млн грн

Усі гроші направлять на реабілітацію поранених у центрі UNBROKEN

У неділю, 12 травня, у Львові, за підсумками дводенного марафону “Не зупиняйся!”, на реабілітацію поранених військових зібрали 2 млн грн. Усі кошти направлять у реабілітаційний центр “UNBROKEN”. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Про марафон та його підсумки

Організатором дводенного марафону була компанія “Нова Пошта”. Під час марафону відбулись забіги на різні дистанції. Так, у дистанції на 21 км було 732 учасники, у дистанції на 10 км567 учасників і дистанція на 5 км382 учасники. Також був командний забіг та забіг на кілометр, де взяли участь пацієнти центру UNBROKEN. А у перший день змагань, 11 травня, відбулись забіги на 100 та 500 метрів, до яких долучилось 700 дітей.

Серед відомих гостей на марафоні бігли: співзасновниця Нової Пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик. Брали участь й військовослужбовці та ветерани ЗСУ, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі UNBROKEN. До слова, 12 травня, на час забігу, в центрі Львова частину вулиць перекривали для руху транспорту. Автобусні та трамвайні маршрути, які їхали центральними вулицями чи перетинали їх, змінювались.

Нагадаємо, 12 травня на Львівщині пройшов веломарафон “Львівська сотка”. Змагання відбулися за форматом Audax Club Parisien, тобто учасникам треба було проїхати 100 км менше ніж за 10 годин. У Брюховичах, на місцевій площі, орієнтовно о 13:45 відбулась церемонія нагородження у чоловічих і жіночих категоріях.