Глава МЗС Великобританії Камерон прибув до Львова із робочим візитом

Кемерон анонсував полегшення отримання страхування для британців, які ведуть бізнес на Львівщині. Окрім того міністр висадив іменне дерево в центрі міста

До Львова вперше із робочим візитом прибув міністр закордонних справ Великої Британії Девід Камерон. Міністр анонсував спрощення отримання страхівки для британських бізнесменів, які мають бізнес у Львівській області, про це у п’ятницю, 3 травня, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Британським бізнесменам спростять процес отримання страхівки

Як йдеться в повідомленні, Камерон переведе Львівщину у так звану “жовту” зону. “Це означає, що британцям, які мають бізнес у нашій області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхівку для подорожей на Львівщину,” — зазначив Максим Козицький. Як додав начальник ОВА, детальні розʼяснення про спрощене страхування для британських бізнесменів надасть Посольство Великої Британії в Україні. Окрім цього, у “жовту” зону переведуть Житомирську, Рівненську та Волинську області.

До слова, міністр Камерон під час візиту до Львова висадив іменне дерево у центрі міста разом з мером Андрієм Садовим. Як зазначив Садовий, міністр посадив робінію поруч із деревом професора Тімоті Снайдера. “Тепер пан міністр має своє власне дерево у Львові, а отже поважну причину, щоб ще не раз повернутися до України з добрими новинами,” — додав Садовий.

Нагадаємо, відомий американський історик Тімоті Снайдер відвідував Львів торік. Тоді він зустрівся з військовим, який читав його книжку в окопі