McDonald's має намір відкрити ресторан біля Львівського вокзалу

Зараз компанія шукає ділянку для нового закладу харчування

Компанія McDonald's шукає ділянку поблизу Львівського залізничного вокзалу, аби побудувати там ще один свій заклад харчування у Львові, повідомив директор із розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Новий McDonald's у Львові

Віталій Стефурак зазначив, що у кількох великих містах таких, як Київ, Дніпро чи Одеса, — ресторани мережі McDonald's розташовані поруч із залізничними вокзалами, тому відкрити новий заклад хочуть й біля Львівського вокзалу: "Ми розглядаємо нові можливості розташування поблизу ключових вокзалів. Насамперед нас цікавить Львівський вокзал, однак це поки що лише напрям роботи, над яким працюємо,” — зазначив Віталій Стефурак.

Окрім того, директор із розвитку McDonald's додав, що станом на весну 2024 року, в Україні працює 101 ресторан мережі. Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення компанія закрила усі свої заклади в Україні, яких у 2022 році налічувалось 109. Згодом більшість з них поступово відновили роботу. Відтак, за підсумками 2023 року виторг компанії зріс в 3,9 раза, порівняно з попереднім роком, до 12,9 млрд грн.

Нагадаємо, нещодавно LVIV.MEDIA писав, що у Львові збудують новий McDonald's на вулиці Патона. Новий ресторан швидкої їжі зведуть на парковці перед головним входом у ТЦ “Сріблястий”.