У Львові горіла квартира в багатоповерхівці: рятувальники евакуювали мешканців

Пожежа трапилась в Залізничному районі на вулиці Широкій

У Львові у середу, 1 травня, близько 18:00 виникла пожежа у квартирі багатоповерхівки на вулиці Широкій. На місці працювали пожежники, вони вивели на свіже повітря кількох мешканців будинку, повідомили LVIV.MEDIA у ДСНС, зокрема й дитину.

Евакуювали чотирьох людей, зокрема дитину

Як зазначили рятувальники, пожежа сталася у квартирі на 8 поверсі багатоповерхівки, що на вулиці Широкій. Як повідомив LVIV.MEDIA начальник відділу зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, займання площею 10 квадратних метрів виникло на балконі.

“На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з балкона на восьмому поверсі вибивались язики полум’я та густий чорний дим. Сходова клітина швидко наповнилась димом через що не всі мешканці могли самостійно вийти на свіже повітря, то ж вогнеборці за допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вивели на свіже повітря трьох дорослих та винесли на руках одну дитину” — повідомили рятувальники

Через вогонь і сильне задимлення рятувальники евакуювали чотирьох осіб, які мешкали на верхніх поверхах. Мешканці з нижніх поверхів покинули свої квартири самостійно. Станом на 19:10 пожежу ліквідували. Жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо, у середу, 1 квітня, у Львові біля Лісотехнічного університету розгоріла масштабна пожежа.