У Львові водій без прав врізався в трамвай і втік: патрульні оштрафували порушника

44-річний водій не дотримався безпечного інтервалу і в’їхав у трамвай. Після цього порушник втік з місця події

Патрульні поліцейські розшукали водія, який врізався в трамвай на вулиці Котляревського, що у Львові. Після скоєного 44-річний чоловік втік з місця події. Про це у п’ятницю, 26 квітня, повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Як з’ясували правоохоронці, водій був позбавлений права керувати автомобілем, проте все одно сів за кермо Mazda. Рухаючись вулицею Котляревського, він пішов на обгін, проте не впорався з керуванням і врізався в трамвай. Після цього порушник не зупинився, а поїхав далі. “За допомогою камер безпеки міста вдалося встановити останнє місцеперебування транспортного засобу. Зупинили водія на проспекті Червоної Калини,” — зазначили патрульні.

Порушник вважав пошкодження не суттєвими і через це не зупинився

Як пояснив порушник після затримання, він не зупинився, оскільки не вважав пошкодження транспорту суттєвими та хотів самостійно зв'язатися з водієм трамвая, щоб відшкодувати збитки.

На 44-річного кермувальника патрульні склали три протоколи: порушення ПДР, що призвело до ДТП — штраф до 1020 грн, залишення місця ДТП — штраф 425 грн, та керування транспортним засобом без прав — штраф 17 000 грн.

Нагадаємо, нещодавно патрульні зупинили п’яного 22-річного львів’янина за перевищення швидкості удвічі більше дозволеного. Окрім того, раніше патрульні оштрафували водія автобуса, який проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.