• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові через зіткнення двох авто постраждав велосипедист на пішохідному переході

У Львові через зіткнення двох авто постраждав велосипедист на пішохідному переході

Водій Mercedes в’їхав у автомобіль Nissan, який відкинуло на велосипедиста попереду

У понеділок, 1 квітня, у Львові на вулиці Малоголосківській сталася аварія, в якій зіткнулися два автомобілі. Внаслідок зіткнення одне з авто відкинуло на велосипедиста, який був поруч — чоловік у лікарні. Про це 2 квітня повідомили у поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталась близько 16:00 годині. 35-річний водій автомобіля Mercedes, мешканець Львівського району зіткнувся з автомобілем Nissan, за кермом якого перебував мешканець Львова віком 43 роки. Рухаючись по інерції, Nissan наїхав на 56-річного велосипедиста.

ДТП на вулиці Малоголосківській

ДТП сталась на пішохідному переході

У поліції Львівщини підтвердили LVIV.MEDIA, що аварія сталась на пішохідному переході. Ймовірно, водій автомобіля Nissan зупинився, щоб пропустити велосипедиста, а водій іншого авто не зреагував вчасно та в’їхав у авто попереду. Внаслідок удару Nissan відкинуло вперед на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють, як потерпілий перетинав перехід: пішки чи на велосипеді.

Постраждалий чоловік мешканець Львова, його з травмами доставили до лікарні. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві ДТП загрожує до трьох років обмеження волі та позбавлення водійських прав.