За пиятику з модульного містечка на Сихові виселили шістьох людей

Фото: Львівська міська рада

Після виселення колишнім мешканцям дали адреси та контакти львівських прихистків

З початку року з модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб на Сихові виселили шістьох людей. Причиною виселення стали неодноразові порушення правил проживання, а саме — зловживання алкоголем, повідомила пресслужба Львівської міської ради у вівторок, 5 березня.

Протягом січня та лютого 2024 року з модульного містечка на Сихові виселили шістьох людей. Як зазначили у Центрі соціальної підтримки, вже колишні мешканці систематично порушували правила проживання у містечку. Вони зловживали алкоголем, через що становили загрозу для інших мешканців. Після виселення цим людям надали адреси та контакти про прихистки у Львові, де вони можуть залишитися на час пошуків нового житла.

“Хочу наголосити, що ми реагуємо на кожне порушення правил проживання, адже це, найперше, безпека і якість життя для інших мешканців модульного містечка”, — додав керівник Центру соціальної підтримки Володимир Головатий.

Довідково. Наразі у восьми двоповерхових будинках модульного містечка на Сихові мешкають майже 1000 внутрішньо переміщених осіб. З них майже 260 — це діти. У модульному містечку є житлові блоки, санвузли та їдальні, а усі душові та туалетні кабінки на перших поверхах адаптували під потреби людей з інвалідністю. Також, тут облаштували 10 дитячих кімнат і кінотеатр, запровадили безкоштовні заняття з англійської та дитячий садок.