• Головна
  • Новини Львова
  • Заступниці директора департаменту Львівської міськради Сладковій оголосили про підозру

Заступниці директора департаменту Львівської міськради Сладковій оголосили про підозру

Чиновниця має намір відстояти свою правоту у суді

Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру у злочині заступниці директора департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, колишній керівниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександрі Сладковій. Цю інформацію 4 березня підтвердила сама Сладкова на сторінці у Facebook.

Як колишньому керівнику управління екології мені оголосили підозру. Це не боротьба, бо ворогів у мене особисто справді немає. Ще один етап, який варто пройти, щоб стати сильнішою і здобути новий досвід. Так, служба в органах місцевого самоврядування це складно, а іноді дуже складно. Але це винагороджується результатами”, — написала вона у соцмережі. При цьому Олександра Сладкова не уточнила подробиць висунутого їй обвинувачення, заявивши лише, що вона все робила правильно.

Як повідомили у прокуратурі, службовій особі Львівської міської ради повідомили про підозру за ч. 2 ст. 366 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Чиновницю обвинувачують в службовій підробці і зловживанні службовим становищем. За словами депутата міської ради Ігоря Зінкевича, про підозру Олександрі Сладковій повідомили ще минулого тижня, а звинувачують її у привласненні коштів на очищенні озера.