• Головна
  • Новини Львова
  • Чотири міські автобуси курсуватимуть зміненим маршрутом через ремонт колектора на Сихові

Чотири міські автобуси курсуватимуть зміненим маршрутом через ремонт колектора на Сихові

Йдеться про міські автобуси №13, №16, №27 та №53

Через аварійне пошкодження на каналізаційному колекторі у Львові перекрили частину вулиці Угорської. Тому міські автобуси №13, №16, №27 та №53 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом, повідомили у понеділок, 26 лютого, Львівській міській раді.

Як йдеться в повідомленні, на каналізаційному колекторі на Угорській сталося аварійне пошкодження. Відтак, комунальники розпочали ремонтні роботи на ділянці від Тернопільської до Віденської вулиці. Цю частину і перекрили для руху транспорту.

На час ремонтних робіт – сьогодні з обіду і до 25 березня, ділянку перекрили для руху транспорту. Відтак міські автобуси №13, №16, №27 та №53 оминатимуть цю ділянку і їхатимуть за частково зміненим маршрутом. На водопостачання у цьому районі роботи не впливають” — зазначили в ЛМР.

Відтепер міські автобуси №13, №16, №27 та №53 прямуючи до проспекту Червоної Калини оминатимуть аварійну ділянку по вулиці Козельницькій – Луганській. В протилежному напрямку маршрути курсуватимуть бе змін. Ремонтні роботи планують завершити до 25 березня.

Оновлено. 3 березня ремонт колектора завершили достроково, автобуси повернулися до звичних маршрутів.