• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові проведуть безплатні одноденні табори відновлення для внутрішньо переміщених матерів та дітей

У Львові проведуть безплатні одноденні табори відновлення для внутрішньо переміщених матерів та дітей

Участь можлива за попередньою реєстрацією

У Львові 24 та 25 лютого проведуть одноденні табори відновлення для матерів та дітей, що мають статус ВПО. Учасникам табору нададуть психологічну підтримку від фахівців. Участь у таборах безплатна, проте попередньо потрібно зареєструватись, про це у середу повідомили 21 лютого повідомив БФ “Щире серце”.

Табори проведуть у суботу та неділю на території відпочинкового комплексу “OTAMAN RESORT” у Львові. У програму табору входять майстер-класи, ігри на зближення та довіру, спортивні ігри, індивідуальні консультації з психологами та групові психотерапевтичні заняття для матерів. Окрім цього, учасникам вручать подарунки та забезпечать харчуванням впродовж дня.

Участь у таборі можуть взяти ВПО діти від 3 до 16 років та матері. Діти до 12 років можуть відвідати табір лише у супроводі дорослих. Для охочих відвідати табір відновлення організують трансфер, що відправлятиметься о 10 год від Кінопалацу Довженка.

Щоб відвідати табір відновлення потрібно зареєструватись та дочекатись телефонного дзвінка-підтвердження.

Проєкт RECOVERY CAMP реалізує благодійний фонд «Щире серце» в межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.