• Головна
  • Новини Львова
  • Через пожежу у трансформаторній підстанції у Львові загинув працівник ПП “Львівелектросервіс“

Через пожежу у трансформаторній підстанції у Львові загинув працівник ПП “Львівелектросервіс“

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Тіло 37-річного загиблого виявили рятувальники під час гасіння пожежі

У вівторок, 13 лютого, на території підземного паркінгу багатоповерхівки виникла пожежа у трансформаторній підстанції. Під час гасіння вогню рятувальники виявили поруч тіло загиблого чоловіка. Як відомо LVIV.MEDIA, загиблим виявився працівник ПП “Львівелектросервіс”. Інформацію пожежу журналістам підтвердила пресслужба ДСНС Львівської області.

Нещасний випадок стався на території паркінгу на вулиці Івана Виговського, 29 б. Займання сталося у приміщенні трансформаторної підстанції, яка розташована на території підземного паркінгу багатоповерхового будинку. На місце пожежі прибули рятувальники. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили у приміщенні трансформаторної підстанції тіло загиблого чоловіка. Попередньо причиною смерті називають удар електричним струмом.

З власних джерел журналістам LVIV.MEDIA стало відомо, що правоохоронці встановили особу загиблого — ним виявився 36-річний працівник ПП “Львівелектросервіс“. Що саме спричинило пожежу наразі невідомо, правоохоронці проводять розслідування.