У Львові бездомних людей пригостять святковою вечерею

Святкові вечері проводитимуть з 22 по 26 грудня

З нагоди Різдва у Львові організують святкові вечері для людей які втратили житло. Загалом відбудеться вісім різдвяних трапез у різних локаціях по всьому місту, повідомила пресслужба Львівської міської ради у вівторок, 19 грудня.

В рамках акції «Подаруй Різдво бездомному» львівські комунальні заклади, громадські та благодійні організації проведуть святкові вечері для людей, які втратили свої домівки. Акція розпочнеться у п’ятницю, 22 грудня, та триватиме до вівторка, 26 грудня.

«Провести святковий різдвяний обід чи вечерю й у такий спосіб, дозволити людям, які залишились без домівки, також відчути ту радість. У світлий час Різдва маємо ділитися теплом та радістю», — прокоментувала директорка Центру соціальних послуг «Джерело» Зореслава Люльчак.

Святкові вечері відбуватимуться для бездомних за таким графіком:

  • п'ятниця, 22 грудня, о 13:00 – БФ «Там, де живе надія» проведе обід у сквері біля церкви Івана Павла II;
  • субота, 23 грудня, о 14:00 – БФ «Серця надії» годуватимуть безхатьків на подвір'ї пекарні на вул. Шевченка, 370а (Рясне 1);
  • неділя, 24 грудня, о 18:00 – Філія соціальної роботи з бездомними людьми Центру «Джерело» та Корпорація Добрих Справ організують Святу вечерю для бездомних людей на вул. Кирилівській, 3а;
  • неділя, 24 грудня, об 11:00 – церква Нове Покоління забезпечить святковим обідом безхатьків на вул. Пасічній, 89, 2-й поверх;
  • неділя, 24 грудня, о 13:00 – обід від церкви Нове Покоління на вул. Дж. Вашингтона, 5а;
  • неділя, 24 грудня, о 14:00 – ЛМГО «Оселя» проведе святковий обід на вул. Галицькій, 12а у Винниках;
  • вівторок, 26 грудня, о 13:00 – Корпорація Добрих Справ годуватиме бездомних людей у Левандівському парку;
  • вівторок, 26 грудня, о 13:00 – парафіяльне кафе «Витанія» проведе святковий обід для безхатьків біля каплички на вул. Симоненка, 5а.

Нагадаємо, що в рамках цієї ж акції по Львову курсує соціальний автобус. Він безплатно довозить бездомних людей до осередків допомоги, де вони можуть отримати всі необхідні їм соціальні послуги.