У громадському транспорті Львова військові і надалі їздитимуть безкоштовно

Посвідчення військовослужбовця буде підставою безкоштовного проїзду і після 11 грудня

У громадському транспорті Львова військові із посвідченням зможуть їздити безкоштовно і після 11 грудня. Відповідне рішення у п’ятницю, 8 грудня, затвердив виконавчий комітет ЛМР.

 «Враховуючи численні звернення щодо проїзду військових, в тому числі й з інших областей, ми вносимо відповідні зміни у рішення виконкому. Це дозволить військовослужбовцям та прирівняним до них особам використовувати в громадському транспорті відповідні посвідчення. Якщо ж з певних причин військовослужбовець не має можливості виготовити Леокарт, то його посвідчення буде підставою для проїзду у міському транспорті Львова і після 11 грудня», – зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Водночас у міськраді закликають військових, за можливості, оформлювати картки Леокарт.

Олег Забарило додав, що з 11 грудня і ще впродовж кількох днів контролери мають бути лояльними до пасажирів та допомагати їм оплачувати чи валідувати проїзд. До військовослужбовців контролери також мають ставитися з повагою.

Нагадаємо, у Львові з 11 грудня стане доступною безготівкова оплата проїзду на усіх міських маршрутах. 11 грудня виконавчий комітет міської ради Львова встановив нові тарифи на проїзд у громадському транспорті.