• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська прокуратура розпочала службове розслідування через п’яну аварію, вчинену прокурором

Львівська прокуратура розпочала службове розслідування через п’яну аварію, вчинену прокурором

Керівництво прокуратури відреагувало на ДТП після публікації LVIV.MEDIA

Щодо 32-річного львівського прокурора Олександра Чухрія розпочали службове розслідування. Причиною стало те, що він вчинив п’яну ДТП. Про початок службового розслідування повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у понеділок, 4 грудня. 

«Відносно працівника прокуратури склали протоколи за фактами керування транспортом в стані сп’яніння та порушення правил дорожнього руху. Розпочате Львівською обласною прокуратурою за вказаним фактом службове розслідування триває», — розповіли правоохоронці. 

Нагадаємо, 28 листопада прокурор Львівської обласної прокуратури Олександр Чухрій за кермом позашляховика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим авто. Виявилося, що прокурор керував автомобілем п'яним. Винуватець також намагався втекти з місця ДТП. В результаті аварії ніхто не постраждав. 1 грудня журналісти LVIV.MEDIA опублікували матеріал, у якому розповіли про ДТП та показали відео з місця аварії. Коментар в самого прокурора тоді взяти не вдалося, адже він не відповідав на дзвінки.