• Головна
  • Новини Львова
  • Американські лікарі навчатимуть медиків із Superhumans Center працювати зі складними випадками ампутацій

Американські лікарі навчатимуть медиків із Superhumans Center працювати зі складними випадками ампутацій

Почався другий етап американсько-української місії з протезування українців

В межах навчальної місії американські медики зі штату Мериленд проводитимуть навчання для лікарів Superhumans Center. На практиці львівські лікарі попрацюють з ампутацією обох верхніх кінцівок, що є досить складним випадком у роботі. Також продовжаться навчання з випадками складних ампутацій і комплексного протезування постраждалих від війни, повідомив у понеділок, 23 жовтня, на своїй сторінці у Facebook Superhumans Center.

Впродовж двох тижнів американські лікарі Медичного центру ортезування та протезування навчатимуть львівських медиків роботі зі складними випадками ампутацій та комплексного протезування. Навчання відбуватимуться у центрі протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії «Superhumans Center».

Приїхавши сюди та побачивши, над чим ми працювали останні два тижні це позитивні пацієнти, вони дуже вдячні за будь-яку допомогу. Вони очікують простих, а не складних рішень. І як результат, набагато легше поставити на ноги та повернути до нормального життя мотивованого пацієнта. Тож, так, пацієнти та їх позитивна налаштованість це найголовніше в нашому перебуванні тут,” — сказав Єн Фотергілл, протезист, операційний директор Медичного центру протезування та ортезування США

Навчальний проєкт Superhumans Center запустив спільно з SoftServe Ukraine. Його бюджет становить 1 млн доларів. Фінансування американсько-української навчальної місії взяла на себе компанія SoftServe Ukraine.

Superhumans Center — сучасний центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Усі послуги у львівському центрі надаються безплатно.