• Головна
  • Новини Львова
  • У понеділок Львів прощатиметься із бійцем «Азову», багатодітним батьком Олександром Сулімовим

У понеділок Львів прощатиметься із бійцем «Азову», багатодітним батьком Олександром Сулімовим

Герою було 32 роки

У понеділок, 2 жовтня, Львів прощатиметься із загиблим військовослужбовцем, бійцем полку «Азов» Олександром Сулімовим. 32-річний доброволець загинув під час виконання бойового завдання біля.Кремінної, Луганської області. Олександр Сулімов проживав у Винниках.

«Олександр був чуйною і доброю людиною, з початку війни будучи цивільним, активно допомагав ЗСУ коштами, організовував збори на машини та обладнання. Та серце було неспокійне, тому вирішив піти добровольцем. І 1 березня 2023 року вступив «Азов»,розповіли у міськраді Винників.

Олександр Сулімов був начальником цеху заморожених напівфабрикатів у «Концер Хлібпром» та багатодітним батьком.

«Батько трьох дітей: Марія - 1 рік, Тадей - 2 роки, Вероніка - 9 років. Сталося так, що перший бойовий вихід Олександра став останнім в його житті. Через «Гвардію наступу» — таємно від сім’ї записався до лав «Азову» і так потрапив на фронт. У вересні в Олександра був перший бойовий вихід, з нього він не повернувся» написав директор міського департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Прощання із Олександром Сулумовим розпочнеться у понеділок, 2 жовтня, об 11.00 в Гарнізонному храмі св. Петра і Павла. Поховають поряд з іншими Героями на Личаківському цвинтарі.