Зеленський подякував за хоробрість та відвагу львівській 80-ій бригаді

Володимир Зеленський відвідав бригади, які ведуть наступальні дії в Донецькій області

Президент Володимир Зеленський подякував за потужні результати, хоробрість та відвагу в боях 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді, яка базується у Львові.

Повідомлення про це з’явилося на офіційній сторінці Володимира Зеленського у Telegram.

“Від початку повномасштабного вторгнення бригада виконує бойові завдання у складі ОСУВ «Олександрія» на Миколаївському напрямку, ОСУВ «Хортиця» на Ізюмському, Куп’янському, Бахмутському, Северодонецькому напрямках”, йдеться у повідомленні.

Додамо, що під час робочої поїздки на Донеччину Президент України Володимир Зеленський відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар». Про це пишуть на сторінці Президента України.

Глава держави побував на командних пунктах 5-ї окремої штурмової бригади, 22-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича, 3-ї окремої штурмової бригади та 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Володимир Зеленський заслухав доповіді щодо оперативної обстановки на ділянках відповідальності бригад та особливостей застосування різних видів озброєння.