Львів 12 червня попрощається з батьком чотирьох дітей Героєм Романом Тихим

У Героя залишилися дружина, четверо дітей та брат

У понеділок, 12 червня, Львів попрощається з Героєм Романом Тихим, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради

Роман Тихий

(15.06.1975-08.06.2023). Уродженець селища міського типу Нові Стрілища Львівської області. Згодом родина переїхала на Херсонщину.

Навчався в Антонівській загальноосвітній школі I-III ступенів (сьогодні – Антонівська філія Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради). Закінчив підготовчі курси з експлуатації газового устаткування.

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах морської піхоти у Севастополі. У мирний час із сімʼєю проживав у Скадовську Херсонської області, працював слюсарем газового устаткування. Захоплювався футболом.

Фото зі сторінки Львівської міської ради

Після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації родина перебралася до Львова. Тут Роман Тихий вступив до складу 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Героя залишилися дружина, четверо дітей та брат.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, на війні загинув водій розвідувального взводу з Городка. Антон Косенко (29.10.1988 р.н.) загинув 9 червня в одній з найгарячіших точок протистояння з ворогом.