З початку року у Львові демонтували 451 рекламну вивіску

Львів одним з перших в Україні почав наводити лад з рекламними вивісками. У місті запровадили «Порядок розміщення вивісок», а для підприємців розробили спеціальні додатки, де у доступній формі пояснили основні правила оформлення такої реклами

Лише за чотири місяці 2023 року на вулицях Львова виявили та демонтували 451 незаконно встановлену рекламну конструкцію.

Про це пишуть на сторінці «Львів.Містобудування».

Йдеться про рекламу та вивіски, які не відповідають рішенням чи порядку міської ради про розміщення вивісок, а також малих архітектурних форм. Демонтують незаконні вивіски як у центрі, так і в інших районах міста.

Фото зі сторінки «Львів.Містобудування»

Як зазначають у КП «Адміністративно-технічне управління» (АТУ), коли виявляють незаконну рекламу, підприємець отримує вимогу її демонтувати. І на це йому місто завжди дає час. Коли ж вимоги міста ігнорують – вивіску демонтують працівники АТУ.

Додамо, що Львів одним з перших в Україні почав наводити лад з рекламними вивісками. У місті запровадили «Порядок розміщення вивісок», а для підприємців розробили спеціальні додатки, де у доступній формі пояснили основні правила оформлення такої реклами.

Нагадаємо, київський магазин оскандалився через сексистську рекламу.