4 тонни скла за місяць зібрали та вивезли на переробку у Львові

У зелений контейнер із написом «Скло» можна викидати банки від консервацій, флакони від косметики та ліків, пляшки від напоїв

Майже 4 тонни скла вдалось зібрати та вивезти на вторинну переробку за останній місяць.

Про це повідомили у ЛКП «Львівспецкомунтранс», пишуть на сторінці Льіввської міської ради.

Контейнери для скла вже становили у Личаківському і Залізничному районах, а до червня планують розставити їх на всіх об’єктах, які обслуговує підприємство.

«4 тонни скла - це дуже багато, якщо уявити, що всі ці відходи могли потрапити на звалище. А тепер принесуть повторну користь.

Відтак зараз активно працюємо над тим, аби забезпечити всі наші майданчики контейнерами для скло-відходів. Це точно зменшить кількість загального сміття у баках, а значить стане приємною несподіванкою для наших замовників послуг. Цифри у їхніх платіжках також можуть зменшитись.

Дякуємо львів’янам, які йдуть нам назустріч у спільній дуже корисній справі», - наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

У зелений контейнер із написом «Скло» можна викидати банки від консервацій, флакони від косметики та ліків, пляшки від напоїв.

Не підлягають переробці: кришталь, жаростійке та ударостійке скло, лампи.

Нагадаємо, у комунальному підприємстві «Зелене місто» закликали мешканців підтримувати культуру розумного споживання ресурсів та нагадали, куди можна здавати скло та скляні вироби на переробку.