• Головна
  • Новини Львова
  • Замалювали близько ста адрес: у Львові пройшов рейд зі знищення адрес наркомагазинів

Замалювали близько ста адрес: у Львові пройшов рейд зі знищення адрес наркомагазинів

Правоохоронці зафіксували назви таких «онлайн-крамниць» для подальшого їх блокування

У Львові провели профілактичну акцію зі знищення адрес наркошопів на вулицях міста. До цієї справи долучилися правоохоронці та представники громадської організації «Закон. Порядок. Достаток» Загалом у профілактичній акції взяли участь понад 20 учасників.

Про це повідомили у департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

«Наркоторговці змінюють способи розповсюдження наркотиків і психотропів та переходять у статус «онлайн», використовуючи мережу Інтернет. Тому нині дуже важливо проводити попереджувальні, профілактичні заходи, зокрема зі знищення нанесених на інфраструктурні об’єкти адрес наркошопів з подальшим їх блокуванням», - йдеться у повідомленні.

Так, учасники профілактичної акції провели рейд вулицями Львова, особливу увагу приділяючи територіям, прилеглим до навчальних закладів.

Фото: департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України

Зокрема, під час проведення рейду було виявлено та замальовано близько ста адрес наркомагазинів. Водночас правоохоронці зафіксували назви таких «онлайн-крамниць» для подальшого їх блокування.

Нагадаємо, у Львові визнали винним 34-річного чоловіка, який незаконно збував наркотичні засоби та психотропні речовини. Замовлення від клієнтів він приймав через месенджер Telegram.