Боксерка зі Львова стала переможницею міжнародного турніру «Dracula Open»

Срібну та бронзову медалі здобули Софія Турбініна та Анастасія Саранюк

Львів’янка стала переможницею Міжнародного турніру з боксу серед юніорів та молоді «Dracula Open», який відбувся у румунському місті Арад.  

Про це пишуть на сторінці Відділення НОК України у Львівській області

Вероніка Панкевич (вагова категорія до 54 кг) за одностайним суддівським рішенням перемогла суперницю з Кіпру і завоювала золоту медаль. 16-річна спортсменка є вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та Академії боксу Андрія Котельника (тренери - Р.Джуман, О.Остапчук).

17-річна Софія Турбініна, ШВСМ (тренери - І.Мацюк, Р.Семенишин) поступилася розділеним суддівським рішенням суперниці з Греції та здобула срібну медаль турніру у категорії до 48 кг.

Зупинилася на півфінальній стадії та стала володаркою бронзової нагороди у категорії до 75 кг 17-річна Анастасія Саранюк, ШВСМ (тренери - А.Галуза, Р.Семенишин).

Додамо, напередодні «золото» турніру здобув Іван Завадський.  Це був третій поєдинок 17-річного львівського боксера на турнірі. Так, на шляху до фіналу він переміг суперників з Греції, Румунії та Азербайджану. Зазначимо, що Іван Завадський – вихованець тренера Романа Джумана та Львівського фахового коледжу спорту, а його першим тренером є Валерій Вішньов. Також до підготовки львівського спортсмена залучені Олександр Остапчук і Зорян Шевадзуцький.