Затримали «на гарячому»: у Львові поліцейські спіймали «закладчика»

Підозрюваному загрожує від чотирьох до восьми років ув’язнення

У Львові правоохоронці «на гарячому» спіймали «закладчика». У раніше судимого 50-річного львів’янина було виявлено та вилучено згортки з наркотичною речовиною. Також поліцейські виявили дві закладки, які встиг зробити зловмисник.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у четвер, 26 січня, правоохоронці помітили на вулиці Чукаріна у Львові чоловіка, який, ймовірно, здійснював закладки. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено та вилучено шість згортків, обмотаних ізолентою, з кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «метадон». Також поліцейські виявили та вилучили дві закладки, які підозрюваний встиг зробити неподалік.

Фото: поліція Львівщини
Фото: поліція Львівщини

Закладчика затримано, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Всі вилучені речовини скеровано на експертне дослідження.

Фото: поліція Львівщини

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Львові поблизу ліцею на вулиці Симоненка правоохоронці затримали «закладчика». За скоєне 24-річному львів’янину загрожує до восьми років ув’язнення.